Geert Veen, Stadsomroeper gemeente Winschoten

Ik ben geboren in een schippersgezin op 28 september 1945 in Oude Pekela. Je zou dus kunnen zeggen dat ik een echt "schippersjong" ben. Wat ik er in elk geval aan over heb gehouden is een voorliefde voor het water en schepen.

Mijn (beroeps)opleiding deed me in de electrotechniek belanden. Daar ben ik niet gebleven. Uiteindelijk heb ik mijn werkzame leven afgesloten als bode van de gemeente Winschoten. 

 

In diezelfde gemeente werd ik via een andere functie stadsomroeper. Was het eerst een particulier initiatief met de gemeente die belangstellend toekeek, nu ben ik de officiële stadsomroeper van Winschoten. 

Als stadsomroeper treed ik binnen en buiten de gemeente op. Daarbij kom ik ook in actie buiten de Nederlandse landsgrenzen. In Nederland doe ik mee aan het Nederlands Kampioenschap.

 

Buiten het stadsomroepen run ik onder meer samen met mijn vrouw het huishouden ( hobby kok ). Ook zijn we samen oppas Opa en Oma waar we heel veel plezier aan beleven. Verder heb ik zitting in het adrillen comité, werk ik mee aan de dag van het park en verricht hand- en spandiensten bij mijn oude korfbalvereniging WSS in Oude Pekela.

 

Als 2e secretaris van EVSDON ben ik verantwoordelijk voor het jaarverslag en het bijhouden van de standen van het Nederlands kampioensschap. ( en wat zich zoal meer aandient )

Meer weten ? Kijk dan eens op:

 

www.Geertveen.nl
www.adrillen.nl
www.winschoten.nl

 

of stuur mij een email: